vineri, 14 iunie 2013

S-a lansat cartea "Cine a furat culorile?", scrisă de Victor Mihalache

 Victor Mihalache scrie foarte mult pentru copii. Poezie (volumul "Cuvintele la joacă"), proza ("Prinţesele din Împărăţia de Gheaţă"), teatru ("Lume, lume, hai la glume!", "Puterea Prieteniei", "Vreau să fiu Harry Potter!", "Iepuraşul Vânător" şi multe altele), scenarii de film ("Creanga de Aur" şi "Vampirii Ghinionişti").
Este realizatorul emisiunii pentru copii "Clubul Victorioşilor" de la Televiziunea Columna şi directorul Teatrului "Junior" din Târgovişte.


Medeea Melinte încă nu a împlinit 7 anişori, dar este deja elevă în clasa I, la Şcoala "Ioan Alexandru Brătescu Voineşti" din Târgovişte şi - de 3 ani - este componentă a "Clubului Victorioşilor", condus de Viorica şi Victor Mihalache. Are un talent remarcabil la desen şi pictură, dar, în acelaşi timp, recită şi cântă frumos şi este o elevă sârguincioasă.


Cartea "Cine a furat culorile" a fost lansată în cursul acestei săptămâni (10-16 iunie 2013) în mai multe locuri: mai întâi în direct, la Columna Tv, la emisiunea "Fără Secrete" - miercuri, 12 iunie, apoi la Sărbătoarea Aninoasei desfăşurată joi, 13 iunie - unde toţi copiii şi tinerii din comună au primit câte o carte din partea domnului primar Constantin Maricescu şi vineri, 14 iunie, la sediul Teatrului "Junior" din Târgovişte, unde componenţii "Clubului Victorioşilor" au primit cărţi semnate de domnul Victor Mihalache.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu