miercuri, 17 iulie 2013

Mini-Festivalul Adrian Păunescu a avut loc şi în acest an la "Clubul Victorioşilor"

Pentru că nu uită marii poeţi, "Clubul Victorioşilor" le dedică în fiecare an câte o emisiune. Astfel că, filmarea pentru a doua ediţie a Mini-Festivalului Adrian Păunescu s-a desfăşurat miercuri, 17 iulie, în "Grădina lui Dăncuş", situată în centrul oraşului, în faţa supermarketului XXL din Târgovişte. Un regal de flori am găsit acolo, unde sunt îngrijite foarte bine de gazdele care ne-au primit atât de frumos şi care ne-au povestit (în a doua parte de emisiune) despre fiecare plantă în parte.
Mini-Festivalul Adrian Păunescu a început cu două recitări speciale, "Pacient" - recitată de domnul Victor Mihalache şi "Repetabila povară" - spusă de Cristina Ilie. Apoi, au urmat cântece oferite de Raluca R., Iuliana, Raluca P., domnul Victor şi doamna Viorica (cea care a şi acompaniat cu chitara toate aceste melodii) şi a continuat cu poezii oferite de Angi, Selena, Radu, Victoraş, Andreea şi Cristina. Cu toţii au primit diplome şi felicitări!
Această emisiune va fi difuzată duminică, 21 iulie, de la ora 10:oo, la Columna Tv, în cadrul emisiunii "Clubul Victorioşilor"!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu