sâmbătă, 31 august 2013

Componenţi ai "Clubului Victorioşilor" în Serbia, la Zilele Toracului

Elena Molea, Kornel Mili,  Viorica şi Victor Mihalache sunt prezenţi zilele acestea la "Zilele Toracului", în Republica Serbia. După repetiţii intense, vineri, 30 august, în sala mare a Căminului Cultural din Torac, a avut loc spectacolul de absolvire al componenţilor proiectului "Junior Celebrity", proiect iniţiat de Viorica şi Victor Mihalache şi dezvoltat de Teatrul "Junior" şi Clubul Victorioşilor, în colaborare cu Asociaţia pentru Cultură şi Artă Românească "Vichentie Petrovici Bocăluţ" din Torac. 27 de copii şi tineri, împreună cu Elena Molea, din Caransebeş ( ca invitat special ) şi cu Viorica şi Victor Mihalache au făcut un show de zile mari, ce a cuprins momente muzicalem poetice, umoristice, de dans şi de mişcare scenică. După ce a fost lansată şi revista "Junior Celebrity", micuţii artişti au primit diplome, reviste, câte un exemplar al cărţii "Cine a furat culorile?", de Victor Mihalache şi câte un dvd cu filmul "Comoara neştiută". De altfel, premiera acestui film realizat de Victor Mihalache Film Production în cadrul proiectului "Junior Celebrity" de la Torac, a fost următorul punct de atracţie al serii. După ce, la începutul întâlnirii, protagoniştii filmului au avut parte de o plimbare consistentă cu căruţele prin toată localitatea ( pe post de limuzină au fost căruţele!!!), mai apoi au fost foarte emoţionaţi, văzând rezultatele concrete ale muncii lor. Iar aplauzele şi uralele de la finele vizionării au fost atât de intense, încât s-a ajuns până la lacrimi de bucurie.
   Apoi a fost un party excelent, cu multe fotografii, cu două torturi şi cu dans şi veselie.
Sâmbătă, de Ziua Limbii Române, în sala mică a Căminului Cultural a avut loc un minunat "Matineu Literar", cu artişti din Serbia, Germania şi România. Kornel Mili, Viorica şi Victor Mihalache au realizat momente poetice şi muzicale.
Zilele Toracului continuă. Duminică avem concurenţi la Festivalul Internaţional de Umor Popular "Fesus 13". Vom reveni cu amănunte!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu