sâmbătă, 21 septembrie 2013

"Clubul Victorioşilor" a cântat pentru "Toată România"

"Clubul Victorioşilor" a evoluat vineri, 20 septembrie, în cadrul celui mai mare spectacol de muzică populară al anului 2013, intitulat: "Toată România".
Mai întâi, în acea dimineaţă au fost prezenţi la Centrul Cultural din Aninoasa, unde au susţinut un recital pentru copiii din comună şi pentru invitaţii speciali care au fost prezenţi. 
Iar seara, reuniţi şi din celelalte judeţe şi chiar din Serbia, copiii şi tinerii au cântat în faţa miilor de oameni prezenţi pe platoul din faţa Prefecturii, cu un colaj care a cuprins mai multe melodii de muzică populară, alese de doamna Viorica Mihalache şi orchestrate de Radu Mihalache. Pe scena pe care au mai urcat în acea seară Maria Ciobanu, Veta Biriş, Nicuşor Iordan, Nicolae Furdui Iancu şi mulţi alţii, componenţilor "Clubului Victorioşilor" le-au fost alături maestrul Nicolae Botgros şi orchestra Lăutarii de la Chişinău! 
Mulţumiri domnului primar de la Aninoasa - Constantin Maricescu şi domnului Victor Mihalache, cei care au gândit acest eveniment!
A fost o seară minunată! Un spectacol de neuitat!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu