duminică, 5 octombrie 2014

Cele mai recente participări şi premii ale Clubului Victorioşilor


        Dragi prieteni în ultima vreme am avut atât de multe activităţi despre care ar fi păcat să nu vă povestim.
Începem cu Festivalul Internaţional de muzia uşoară pentru copii şi tineret, "VOLARE", de la Târgu-Neamţ. De fiecare dată "Volare" înseamnă ceva extraordinar pentru noi. Anul acesta au fost participanţi din 8 ţări, iar reprezentanta Clubului Victorioşilor a fost Raluca Petre, care la vârsta de 9 ani este deja o voce superbă şi a obţinut locul al III-lea. De asemenea Roxana Clopotaru şi Victor Mihalache au susţinut recitaluri frumoase, domnul Victor fiind chiar prezentatorul marelui eveniment.
         De la Târgu-Neamţ, ne-am întors victorioşi şi am pornit spre Câmpulung Muscel. Aici am participat cu mult drag la Festivalul "Rapsodii de toamnă". La secţiunea de romanţă, ne-a reprezentat Iuliana Ilie, care la vârsta de 19 ani, a fost cea mai tânăra dintre concurenţi, iar noi ne mândrim cu ea. La secţiunea de poezie, Roxana Clopotaru şi Victor Mihalache au prezentat un moment intitulat "Dialog de toamna". Momentele noastre au fost foarte apreciate, atât de juriu, cât şi de spectatori şi telespectatori.
         În cele din urmă, ne-am reîntors pe meleagurile judeţului Neamţ, la Piatra Neamţ, unde am participat la Festivalul "Ziua Zâmbetului de copil". O micuţă foarte talentată a Clubului Victorioşilor, Irina Ivaşcu, a cucerit juriul cu vocea ei, dar mai ales cu zâmbetul. Irina a obţinut premiul "Smile Junior". Ea este foarte fericită deoarece este primul ei premiu de când face parte din clubul nostru. De asemenea, trofeul "Young Star" l-a obţinut Roxana Clopotaru, şi ea este foarte bucuroasă pentru că a participat la acest minunat festival pe care domnul Victor Mihalacahe l-a prezentat excelent, ca de fiecare dată. Mulţumim şi doamnei Viorica Mihalache, care are grijă ca vocile noastre să fie mereu pregătite şi să cucerească de fiecare dată.
Nu în ultimul rând, mulţumim şi organizatorilor, "Asociaţia Culturală Star", condusă de minunata familie Stoian, pe care o iubim, şi căreia îi mulţumim din suflet pentru toate lucrurile minunate pe care le realizează.               Să nu uităm nici de Târgoviştea noasrtă! Urmează un spectacol de mare anvergură, aşa cum nu a mai fost de mult timp. Vor fi prezenţi artişti importanţi ai muzicii poulare, iar atmosfera va fi una tomnatică şi îmbietoare, după cum spune si numele spectacolului, "Toamna se numără vedetelete". Evenimentul va fi prezentat de domnul Victor Mihalache şi va avea loc în data de 17 Octombrie 2014, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte. Tot de la Casa de Cultură puteţi achiziţiona  biletele, în valoare de 50 de lei.
          Vă mulţumim tuturor pentru că ne urmăriţi de fiecare dată!

                                                                                                              Roxana Clopotaru
                     





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu