duminică, 30 noiembrie 2014

NOI SUNTEM ROMÂNI!


            Dragi prieteni, cu ocazia zilei de 1 decembrie, Clubul Victorioşilor a spus încă de astăzi la mulţi ani. Asta s-a întâmplat într-o nouă şi bogată ediţie a emisiunii "Banca de Talente". Cu toţii am purtat costume populare autentice, care să ne aducă aminte cât de importantă este tradiţia românească.
Am oferit pe rând poeme şi cântece despre ţară, iar în a doua parte a emisiunii, aţi putut vedea o imagine impresionantă. Cu toţii am purtat ţinute tricolore, care au arătat într-un mod impecabil, iar pentru asta nu putem decât să-i mulţumim din suflet doamnei Geta Ilie, care s-a străduit şi a reuşit ca astăzi să ne ofere tuturor aceste costume speciale şi originale. Tot astăzi am făcut şi dedicaţii celor ce poartă numele de Andrei şi Andreea.
          S-au bucurat alături de noi şi prieteni ceva mai vechi: Cristina Ilie şi Mirela Neagu, bunele noastre colege, Eric şi Alexandra Negru, doi frăţiori minunaţi care ne-au cântat foarte frumos, dar şi o tânăra talentată, Flori. Ea vine de la Băleni şi ştie să cânte foarte frumos la mandolă. Flori, ne-a promis că va mă veni pe la noi, o aşteptăm cu mare drag. Avem şi prieteni ceva mai noi. Printre ei se află Ianis, un micuţ talentat din Şotânga, dar şi Bianca, din Bezdead, care la numai 4 anişori ştie deja foarte multe cântece şi poezii.
          Surprizele noastre nu se opresc aici, iar dacă aţi urmărit emisiunea de azi, cu siguranţă aţi aflat că  vom lansa un colind de excepţie. Este vorba despre un proiect numit "Bunica şi nepoţii", realizat de Clubul Victorioşilor împreună cu doamna Ştefania Rareş, o comoară a muzicii populare şi a romanţei. Am filmat şi un videoclip care cu siguranţă vă va impresiona pe toţi cei de acasă. Lansarea va avea loc mâine, în cadrul emisiunii "Cafeaua de 10", de la ora 10:00, la Columna TV. Clubul Victorioşilor mulţumeşte familiei de artişti, Mihalache, care a gândit acest proiect de succes.
          Până data viitoare, noi vă spunem la mulţi ani, români, la mulţi ani, România!

                                                                                                Roxana Clopotaru




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu