vineri, 19 decembrie 2014

Feerie de iarnă


         Dragi prieteni, pentru că a început iarna, Teatrul Junior s-a gândit la un cadou frumos pentru toţi copiii şi pentru toţi părinţii.
         "Feerie de iarnă" este un nou proiect care aduce în şcoli şi grădiniţe, piese de teatru, animaţie, dar îl aduce şi pe Moş Crăciun, însoţit de Spiriduşa Spiri. Multe şcoli şi grădiniţe din Târgovişte au fost vizitate până acum de personaje faimoase şi au avut parte de nişte momente de neuitat, alături de Moş Crăciun, care a fost foarte darnic.
          El a găsit copii cuminţi şi la câteva şcoli şi grădiniţe din oraşul Găeşti, aşa că s-a gândit să le facă şi lor o surpriză de sărbători. A adus cu el personaje îndrăgite, precum, Hello Kitty, Spider Man, Mikey şi Minnie Mouse, după care a împărţit şi aici cadouri.
          Să vă mai spunem că ieri, 19 Dececembrie, aşa cum facem de vreo cinci anişori, ne-am întâlnit cu nişte copii minunaţi, la Ocolul Silvic Valea Mare. Piesa de teatru "Aventuri în Regatul Poveştilor" a fost atât pe placul copiilor, cât şi al părinţilor. Minnie şi Mikey Mouse au fost şi ei prezenţi şi au trăit clipa aşteptării Moşului alături de ceilalţi.
           Pentru că la Aninoasa, anul 2014 a fost declarat de către domnul primar, Constantin Maricescu, anul copiilor, "Feeria de iarnă" nu putea lipsi de aici. Mai întâi, elevii de la şcoala din Viforâta au urmărit spectacolul de teatru oferit de către Teatrul Junior, după care l-au întâmpinat pe Moş Crăciun cu poezii şi colinde frumoase. Au urmat apoi copilaşii din Aninoasa şi din cătunul Valea Sasului, pe care i-am întâlnit la Centrul de Cultură Aninoasa. Şi ei au pregătit, cu ajutorul doamnelor învăţătoare şi educatoare, foarte multe momente de cântec şi poezie. Moşul a sosit în sfârşit la ei, cu daruri pentru toată lumea!
           "Feeria de iarnă" a ajuns şi la  Lucieni, datorită domnului primar, Gheorghe Mocănescu, care organizează mereu acţiuni interesante în comuna pe care o conduce cu pricepere. Toţi copiii au vizionat gratuit spectacolul Teatrului Junior, iar la sfârşit, fiecare micuţ a trecut prin faţa Moşului, s-a aşezat pe genunchiul său, a spus câte o poezie şi a mulţumit pentru cadouri.
            Rămâneţi alături de noi pentru a vă ţine la curent unde urmează să poposească sania lui Moş Crăciun şi nu uitaţi să urmăriţi "Banca de Talente" în fiecare duminică, de la ora 10:00, numai la Columna Tv.
            Vă mulţumim tuturor!

                                                                                            Roxana Clopotaru










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu