duminică, 14 iunie 2015

Emisiune nouă cu invitaţi noi şi talentaţi

          Bun găsit, prieteni dragi!
          Astăzi platoul emisinuii "Banca de Talente" a fost din nou plin de zâmbete  largi ale copiilor veseli şi talentaţi. Am avut şi câţiva invitaţi, pe care de acum înainte îi puteţi vedea alături de noi pentru că ne-au devenit colegi. Să începem cu Ely Milea: ea vine din comuna Ulmi şi este elevă în  clasa a IX-a la Seminarul Teologic "Sfântul Ioan Gură de Aur" din Târgovişte. Ely cântă foarte frumos şi suntem siguri că va ajunge să cucerească premii importante alături de noi. Alţi doi invitaţi au fost verişorii Idairei Butăroiu, care au venit astăzi însoţiţi de bunica lor, aflată acum în ţară,  doamna Maria Petrescu, cea care ne trimite mereu gânduri frumoase. Ne-au oferit şi ei momente minunate de cântec şi poezie. Un alt talent care şi-a făcut astăzi apariţia în emisiunea noastră este Alexandru Andrei. El vine din Pietroşiţa, are 9 ani şi este un  rap-er talentat. A început să cânte muzică rap acum trei luni şi deja a ajuns la performanţe uimitoare. Ne-a demonstrat că se pricepe şi să facă rime pe loc. Săptămâna viitoare îl puteţi vedea pe Alex în duet cu bunul nostru coleg, 3NIGMATYK, un alt rap-er de succes al judeţului Dâmboviţa. Cel mai micuţ invitat de astăzi a fost Răducu Tătulescu. S-a jucat tot timpul cu Bianca Mutu, pentru că sunt de vârste apropiate. Cei doi au dansat, au cântat şi ne-au distrat prin felul lor de a fi. Şi ceilalţi componenţi au cântat, au spus poezii, au dansat şi s-au simţit minunat.
          Am avut şi două premii de prezentat: Daria Marin, căreia îi spunem şi la mulţi ani, a obţinut premiul I la secţiunea de muzică populară a unui concurs foarte important de la Bucureşti, desfăşurat la Liceul "George Enescu", iar Selena Bobeică, cea care se pregăteşte să plece la "Slaviansky Baazar", în Belarus, a obţinut vineri premiul al II-lea la concursul W.A Mozart, de la Liceul de Arte "Bălaşa Doamna", unde a cântat la vioară.
           Aşteptăm din ce în ce mai mulţi copii să ni se alăture aici, la "Banca de Talente" şi "Clubul Victorioşilor" pentru că urmează să participăm la foarte multe festivaluri şi activităţi frumoase în această vacanţă. Vă mulţumim că ne-aţi urmărit şi astăzi! Până data viitoare, rămâneţi cu noi!

                                                                                        Roxana Clopotaru  




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu