miercuri, 12 august 2015

Selena Bobeică-Star Victorios

        Bun găsit, prieteni dragi!  
        Cu siguranță o cunoașteți pe victorioasa noastră, Selena Bobeică. La numai 8 anișori, ea este un artist complet ce a cucerit Europa. Cel mai mare festival la care a participat este "Slaviansky Baazar", desfășurat în Belarus, la Vitebsk. Concursul a fost unul greu, dar și extrem de frumos. Selena nu va uita niciodată cum s-a simțit pe scena din Belarus, cântând în fața a mii de oameni. A reprezentat cu mândrie România și a uimit pe toată  lumea: juriul, publicul, dar și ceilalți participanți.
         Cei mai buni douăzeci de copii din lume au participat la "Slaviansky Baazar", însă premiile au fost în număr mai mic. Selena a reușit să obțină unul dintre aceste premii importante: Premiul Special al Asociației Mondiale a Festivalurilor, Medalia de Argint a WAF, dar și o invitație la Festivalul "Asterisk", în Prilep, Macedonia, în luna octombrie.
          Selena a fost însoțită în expediție de părinții ei, Lăcrămioara și Costin Bobeică, dar și de minunații mentori, Viorica și Victor Mihalache. Le mulțumim tuturor că au fost alături de micuța victorioasă într-un moment unic din viața ei!
          Seli, așa cum ne place nouă să o alintăm, se pregătește în continuare pentru noi evoluții. Va fi prezentă la Festivalul Internațional "VOLARE" de la Piatra Neamț, după care se pregătește de plecarea în Macedonia.
Până atunci, micuța mai are o surpriză pentru voi: o carte scrisă de domnul Victor Mihalache, ce însumează toate informațiile despre expediția Selenei în Belarus. Aceasta va fi lansată, atât la Festivalul Internațional "VOLARE", cât și la începutul anului școlar 2015-2016, la școala unde învață Selena, Liceul de Arte "Bălașa Doamna".                                                                                      
           Te felicităm din suflet, dragă Selena pentru acest succes!

                                                                            Roxana Clopotaru                                          
                                                               


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu