miercuri, 18 mai 2016

Victorioşii în Ucraina

       Dragi prieteni, la sfârşitul săptămânii trecute o echipă "victorioasă" a fost prezentă la Cernăuți, în Ucraina, la Festivalul Internațional de Folclor "În grădina cu flori multe".
        Clubul Victorioşilor a obținut de-a lungul anilor mai multe premii valoroase la acest festival. Anul acesta protagoniştii au fost Alex Garzia şi Roxana Clopotaru. A fost pentru prima dată când au cântat cu o orchestră de muzică populară. Alex a obținut premiul al II-lea, iar Roxana a obținut un premiu de finalist.
        Pe lângă participarea la festival, cei doi au avut ocazia  să viziteze oraşul Cernăuți alături de ceilalți doi membri ai delegației "victorioase", Andreea Iancu (mana micuțului Alex) şi domnul Victor Mihalache. Palatul Mitropolitan şi Bisericuța din lemn "Sfântul Nicolae" sunt două dintre locurile minunate pe care victorioşii le-au văzut.
         De acasă a ținut pumnii strânşi doamna Vio, cea care a avut grijă ca "Banca de Talente" să evolueze cu succes şi în această duminică. Emisiunea a fost una colorată. Prietenii de la "Happy Dance Academy" au fost din nou alături de noi, iar victorioşii Alex şi Roxana s-au grăbit să ajungă la timp pentru a ne face o surpriză. Ne-au prezentat premiile lor şi ne-am bucurat împreună de un nou succes.
          Acum ne pregătim de noi festivaluri, noi performanțe şi vă mulțumim pentru  că sunteți întotdeauna alături de noi!

                           Roxana Clopotaru





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu