vineri, 2 septembrie 2016

Cele mai noi victorii şi cele mai noi planuri victorioase

         Bine v-am regăsit, dragi prieteni!
         Aşa cum v-am obişnuit, vă ținem mereu la curent cu tot ce ni se întâmplă nouă, victorioşilor. După grand prix-ul câştigat la festivalul "TIN" din Serbia, Selena a continuat să se pregătească pentru noi victorii. Săptămâna trecută a strălucit pe scena festivalului internațional  "VOLARE"-ediția a VII-a, Piatra Neamț. Aici, victorioasa noastră a obținut premiul I la secțiunea creație cu "Prințesa Zâmbețel", o melodie compusă de Radu Mihalache pe versurile domnului Victor Mihalache. A fost o piesă apreciată, scrisă într-un stil modern şi plăcut. Tot la "VOLARE", Selena a mai obținut încă un premiu I la secțiunea interpretare. A evoluat cu melodia "I love rock and roll" şi i-a cucerit pe toți cu atitudinea pe care a avut-o pe parcursul momentului artistic. Premiile pentru ea nu se opresc aici! A mai obținut şi o invitație la Festivalul Internațional "Euro Stars" din Malta. Şi pentru că îi place să afle şi să vadă cât mai multe lucruri în locurile în care călătorește, a trecut şi pe la expoziția "Universul păpuşilor de porțelan", de la Muzeul de Istorie şi Arheologie din Piatra Neamț. Expoziția arată încântător şi trebuie să le mulțumim tuturor celor ce au făcut posibilă aceasta. Începând de la cei doi colecționari, Victor Mihalache (Târgovişte) şi Nicoleta Ucidău (Bucureşti), până la cei ce s-au ocupat de aşezarea păpuşelelor şi de găzduirea lor, Muzeul de Istorie şi Arheologie Piatra Neamț şi domnul Lucian Uță. De asemenea, Asociația Culturală Star din Piatra Neamț ( familia Stoian) este cea căreia trebuie să îi mulțumim pentru tot ce s-a întâmplat zilele trecute la Piatra Neamț.          La "VOLARE" a fost prezent şi teatrul "Junior" din Târgoviște, care s-a asigurat că nu le va lipsi nimic participanților pentru a se bucura de o mini-vacanță perfectă. Muzica bună, personajele de poveste, dispozitivele de joacă şi pictura pe față au
fost câteva dintre bucuriile oferite copiilor de către teatrul "Junior".
         Nici ceilalți victorioşi nu au fost mai prejos în tot acest timp! Doamna Vio a avut grijă de ei şi împreună au reuşit să realizeze o nouă ediție de succes a emisiunii "Banca de Talente", cea de care v-ați bucurat duminica trecută.
         Că tot veni vorba de emisiune, odată cu sosirea anotimpului pictat în culori ruginii ne întoarcem şi noi la bunul obicei de a fi în direct alături de voi în fiecare dimineață de duminică. Avem multe surprize pentru voi, iar dacă vă place să fiți artişti, chiar dacă ați facut-o doar prin casă până acum, noi vă invităm să vă dezvoltați pasiunea şi talentul aici, în cea mai frumoasă familie, Clubul Victorioşilor.
                            Roxana Clopotaru
           



   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu