miercuri, 30 august 2017

Clubul Victorioşilor şi Ceata lui Zâmbilici-premii importante la Festivalul Internațional "VOLARE"

         Dragi prieteni, zilele trecute ne-am întors victorioşi de la un important festival de muzică pentru copii şi tineri, Festivalul Internațional "VOLARE" de la Piatra Neamț.
         Copii şi tineri din toate colțurile țării, dar şi de peste hotare au dovedit că talentul şi munca se pot transforma în premii şi în amintiri prețioase atunci când există pasiune şi seriozitate.
         "Clubul Victorioşilor" a fost din nou la înălțime! Selena Bobeică ne-a reprezentat cu succes şi de această dată interpretând cu originalitate piesa "Feeling good". A primit multe aplauze din partea publicului, iar jurații au apreciat-o şi i-au adresat cuvinte de laudă. O felicităm pe Selena pentru obținerea locului I pe podiumul "VOLARE", dar şi pe mentorii noştri, Viorica şi Victor Mihalache pentru fiecare lucru pe care îl învățăm. Poate că cel mai frumos lucru pe care l-am învățat de la dânşii este prietenia, iar pentru a vă convinge că este aşa vă ataşăm mai jos o fotografie în care doamna Vio şi victorioşii sunt la repetiție şi urmăresc cu emoție evoluția Selenei pe internet.
           Şi prietena noastră de la Viişoara-Județul Cluj, Tasnadi Nora a reuşit să cucerească un loc I la Festivalul Internațional de muzică pentru copii şi tineri "VOLARE", iar pentru aceasta o felicităm.
           Responsabilă cu distracția a fost "Ceata lui Zâmbilici", o ceată veselă din care fiecare om îndrăgostit de zâmbet este poftit să facă parte. Zâmbilici, Băiețelul Mare, Sclipici şi Clopoțica au susținut un recital pe  scena festivalului, iar apoi, împreună cu participanții au pornit cu limuzina spre petrecerea "VOLARE", acolo unde covorul roşu aştepta paşii micuților artişti.
          Asociația Culturală "Star" din Piatra Neamț este organizatorul principal al acestui important eveniment, o asociație la baza căreia stă dăruirea familiei Stoian, o familie care adoră să vadă copii fericiți şi răsplătiți pentru munca lor.
           Întregul eveniment a fost prezentat de mentorul nostru, Victor Mihalache alături de draga noastră prietenă din Piatra Neamț,  Viorela Stoian.
             În tot acest timp, doamna Vio şi victorioşii au avut grijă ca "Banca de Talente" să nu lipsească din casele voastre. Şi pentru că ne-am obişnuit deja ca fiecare ediție să fie specială, duminică i-am sărbătorit pe veteranii noştri, Raluca Petre şi Radu Iordache, cei care au împlinit 12 ani, iar de 8 ani reprezintă cu mândrie "Clubul Victorioşilor". La mulți ani, Radu! La mulți ani, Raluca!
           Mulți dintre victorioşi se pregătesc pentru festivaluri naționale şi internaționale, dar şi pentru un nou an şcolar.
            Despre toate acestea vă vom povesti aici, pe internet, dar şi în emisiunile noastre de la "Columna Tv".
            Vă mulțumim că sunteți întotdeauna la curent cu ceea ce ni se întâmplă şi că de 10 ani nu vă opriți niciodată din a ne urmări şi a ne face fericiți, dragi cititori, spectatori, telespectatori, dragi prieteni din toate colțurile lumii!
                Până data viitoare...nu uitați să zâmbiți!
                                  Roxana Clopotaru

       
           







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu