miercuri, 25 august 2010

SALUTĂRI DIN LONDRA !











   Diana Toplicianu, componenta - "veterană" a Clubului Victorioşilor stabilită de câteva săptămâni în Marea Britanie, mai precis în Londra, ne-a transmis o primă corespondenţă pentru toţi prietenii din ţară şi din lume. Ne spune că acolo plouă "englezeşte", motiv pentru care încă nu a ajuns la...regină, adică la Turnul Londrei. Dar ne trimite fotografii cu ea şi următorul "autograf" de pe mess-ul mămicii ei :

   Toplicianiu Geogiana: Imi e dor de voi dar ne vom revedea sa va gasesc cu bine caci eu sunt bine va pup Diana Toplicianu, englezoaica voastra

5 comentarii:

  1. Si mie imi este dor de tine Diana!!!!Si noua ne este doar de tine!!! sa fii puternica,sa ai incredere in tine si in Dumnezeu si sa-i asculti pe mami si pe tati!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana, mă bucur nespus de mult că îţi e bine în Londra şi că eşti fericită alături de ai tăi! Şi nouă ne e dor de tine, şi abia aşteptăm să ne revedem! Să nu uiţi că rămâi în sufletele noastre oriunde te-ai afla şi mai aşteptăm semne de la tine!
    Şi nu uita ce scria pe felicitarea pe care ai primit-o din partea noastră: "Oriunde te duce drumul, să ai parte de aventuri palpitante!"
    Pupici şi îmbrăţişări de la o altă veterană a clubului! Cristina Ilie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna sunt DIANA TOPLICIANU imi e dor de vo si sper sa aveti o viata plecuta aleturi de oameni buni car vau ajutata si care vau crescut

    RăspundețiȘtergere
  5. si va mai scrie un veteran al clubului Catalin Clopotaru... fostul vostru cameraman... chiar ma uitam la fotografii si numai stiam unde e Diana(Pepito)... ce mare ai crescut si parca mai ieri erai aun strumfuletz :)
    va salut si va urmaresc din umbra....mult succes!!!

    RăspundețiȘtergere