joi, 21 august 2014

Ziua comunei Bucşani


       Dragi prieteni, cu toţii ştim că în ziua de 15 august, la Bucşani este o mare sărbătoare. Ca de fiecare dată, am fost prezenţi şi am avut parte de o zi extraordinară. Începând cu ora 10:00, toţi copiii au participat la momente de animaţie, pictură pe faţă  şi s-au bucurat de prezenţa faimoaselor personaje, Minnie si Mickey Mouse.
       La ora 13:00 a   început spectacolul, iar cei care au dat startul au fost componenţii ansamblului folcloric din Bucşani. Au continuat apoi mulţi tineri talentaţi, precum Florin Ştefan, care este chiar fiu al satului.
Bineînţeles, a venit să cânte pentru consătenii săi, Simona Dinescu. Mai departe, au evoluat Violeta Constantin, Lorenna, Cristina Turcu Preda  şi  Nicu Paleru. Petrecerea s-a  întins până  în noapte, iar partea de muzică uşoară  a fost asigurată de faimoasa Lidia Buble şi de formaţia Maxim, cunoscută pentru ale sale "Sărutări criminale". Prezentatorul acestui spectacol a fost Victor Mihalache, iar asistentele dumnealui au fost Roxana Clopotaru şi Ella.
       Aşadar, totul a fost la superlativ la sărbătoarea Bucşaniului, iar pentru asta mulţumim domnului primar, Constantin Niţă. Abia aşteptăm să revenim anul viitor.

                                                                                                  Roxana Clopotaru
 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu