joi, 7 august 2014

Ziua localităţii Gorgota


       Dragi prieteni, la Gorgota, sărbătoarea cea mare din data de 6 August este cunoscută de toată lumea. Anul acesta a  început  încă din seara de 5 August, pentru că a avut loc "Golgota poeziei de la Mânăstirea Gorgota". Această seară de poezie a ajuns la a II-a ediţie şi este extrem de apreciată. Au fost prezenţi preoţi, poeţi, profesori, dar şi mulţi copii, precum cei de la "Clubul Victorioşilor". A fost o seară de vis pe care o aşteptăm şi anul viitor cu mult drag.
       A sosit şi ziua de 6 August, unde la Gorgota, oamenii au avut parte de momente de neuitat: mai   întâi copiii au participat la momente de animaţie, iar apoi, cei mari au putut urmări marele spectacol cu ansambluri folclorice, tineri talentaţi de la "Clubul Victorioşilor" şi artişti deosebiţi precum "Nemuritorii", "Kronos"  şi multe alte nume de succes.
       Oamenii din Gorgota chiar ştiu să se distreze, au cântat şi au dansat până în noapte. Abia aşteptăm să revenim la Gorgota şi mulţumim domnului primar, Constantin Năstase şi Consiliului Local Răzvad pentru acest spectacol reuşit.

                           Roxana Clopotaru



                                                         


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu