duminică, 15 ianuarie 2017

Mini-festivalul "Mihai Eminescu"-ediția a X-a


        Astăzi, coordonați de mentorii Viorica şi Victor Mihalache, victorioşii au oferit un adevărat regal artistic şi cultural telespectatorilor emisiunii "Banca de Talente". Parte din spectacol au fost şi invitații lor, Happy Dance Academy-profesor-coregraf-Daniela Rotari Toderaşcu şi Paul Mititelu, prietenul nostru din Comarnic, însoțit de domnul profesor Corneliu Irimia.
       Micuțele de la "Happy Dance Academy" ne-au demonstrat că poezia lui Mihai Eminescu este perfectă pentru a putea fi exprimată prin mişcări de dans şi ne-au oferit şansa de a o sărbători împreună pe doamna profesor-coregraf Daniela Rotari Toderaşcu, cea care s-a născut în prețioasa zi de 15 ianuarie, ziua în care fiecare român ar trebui să-şi amintească despre "Somnoroasele păsărele" din copilărie...
        Despre Paul vă putem spune că este un artist complet, că îl veți mai putea urmări alături de noi şi că va reprezenta România la "Slaviansky Bazaar" în luna iulie, în Belarus, alături de Roxana Clopotaru, coordonatorul acestei participări fiind domnul Victor Mihalache.
         L-am retrăit astăzi pe Eminescu prin versurile frumoase, prin muzica deosebită a marilor compozitori care au înțeles că versul lui Eminescu trebuie să se şi cânte.
       Nu ne oprim aici în ceea ce priveşte amintirea Luceafărului, ci continuăm mâine, la ora 10:00, la Biblioteca Municipală Moreni, la o manifestare deosebită dedicată Zilei Culturii Naționale.
       Vă mulțumim pentru cei zece ani în care ați urmărit această manifestare şi vă invităm alături de noi şi anul viitor la cea de-a XI-a ediție a mini-festivalului "Mihai Eminescu"!
                                  Roxana Clopotaru
                         







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu