luni, 27 iunie 2011

Noi victorii..."victorioase"













Nu prea ştiu cu ce să începem...Cu faptul că Radu Andrei Mihalache, "victoriosul" care a încheiat primul an al secţiei Muzicologie de la Universitatea de Muzică din Bucureşti cu media 9,18 a susţinut un concert coral alături de colegii săi de facultate..."Juventus Academica" s-a numit concertul extraordinar în cadrul căruia radu a avut şi momente de solist, dar şi un moment de acompaniament la chitară. Cel care a gândit şi realizat acest concert este Conf. univ. dr. Valentin Gruescu, iar performanţa lui Radu este una de palmares înalt. De asemenea, colaborarea lui cu Radio România Muzical este una deosebită, Radu realizând cronici ale unor evenimente muzicale de excepţie.

Raluca Georgiana Rogojină a performat în cadrul Festivalului "Iedera - un colţ de rai" şi a obţinut locul I la secţiunea de interpretare a muzicii populare. Un juriu alcătuit din personalităţi ale culturii româneşti, invitaţi de prestigiu, au dat greutate acestui festival. Iar Raluca este "pe val" şi obţine succes după succes. Multe felicitări!

Andreea Gheorghe se află în drum spre Spania. După ce a reprezentat România la un proiect derulat în Portugalia, iată că îşi continuă periplul european.

Adelina Zamfir a sosit în Dâmboviţa şi va fi prezentă la Ziua Comunei Vulcana Băi şi la filmările pentru următoarele proiecte de televiziune ale Clubului Victorioşilor.

Viorela Stoian va fi prezentă la finele acestei săptămâni la Năvodari, la Festivalul naţional de muzică pentru copii "Delfinul de Aur". Îi ţinem pumnii strânşi să vină de acolo cu un nou trofeu!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu