sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Festivalul Etno-Junior a ajuns la a IV-a ediţie
















Sâmbătă, 5 noiembrie 2011, găzduită ca în fiecare an de Centrul Cultural Aninoasa, s-a desfăşurat cea de-a IV-a edţie a festivalului Etno Junior.
Invitaţii din ţară au fost: Lorena Lalu, o tânără din Vulcan, judeţul Hunedoara, care iubeşte muzica şi care ne-a cântat două melodii de muzică etno, colega şi prietena ei Diana, care îndrăgeşte limbile străine, recitându-ne o poezie în franceză, Larisa din Mioveni, care a recitat cu o intonaţie aleasă o poezie, Mădălina din Brebu, judeţul Prahova, care a fost prezentă şi a simţit muzica şi dansul alături de noi şi Flori, din Borcea, judeţul Călăraşi, care a dansat minute în şir.
A fost rpezent şi grupul „Butterflyes”, format din 5 fete din Roşiori de Vede, judeţul Teleorman, care a oferit un dans de majorete.
Florin Bîrlog, din Târgovişte, în vârstă de 6 ani a interpretat la orgă o serie de melodii foarte complicate, ale marilor compozitori. Cu toţii l-am felicitat pe aplaudat, pentru că ne-a surprins plăcut cu talentul de care a dat dovadă!
Componenţii Clubului Victorioşilor şi ai Şcolii Micilor Vedete au fost şi ei prezenţi la festival: Raluca Petre, Anisia, Maria, Ioana, Radu, Andreea Antonescu, Ada, Adelina, Andreea Stroie, Georgiana, Bianca, Laura, Nicoleta, plus subsemnata, Cristina Ilie.
Suntem îndrumaţi de familia Mihalache şi datorită dumnealor s-a dovedit a fi o ediţie excelentă a festivalului Etno Junior!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu