sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Primari artişti, reuniţi la AninoasaA VIII-a ediţie a Festivalului Primarilor Artişti, desfăşurat la Aninoasa, judeţul Dâmboviţa, a avut loc vineri, 4 noiemebrie 2011, în interiorul Centrului Cultural Aninoasa.
Ediţia de anul acesta a început cu evoluţia copiilor de la „Muguri de Anin” şi a continuat cu „Vestitorii Aninoasei”. Componenţii Clubului Victorioşilor au oferit două melodii, una de muzică etno(„Prin copii mergi mai departe”) şi cealaltă de muzică populară(„Dorule, câine turbat”) şi au primit multe aplauze pentru felul în care s-au prezentat la festival.
Apoi a avut loc parada şi premierea tuturor primarilor artişti prezenţi la festival de către domnul primar de Aninoasa, Constantin Maricescu.
Lorenna a fost prezenţa surpriză la festival. Ea a început programul artistic cu o melodie dedicată tuturor primarilor. O echipă de la EtnoTv s-a aflat în sală pe tot timpul desfăşurării festivalului şi au filmat spectacolul, pentru a putea fi difuzat în emisiunea „Hai la joc şi voie bună”, emisiunea Lorennei.
Spectacolul a continuat cu: Ansamblul „Buciumaşii” din Spulber, judeţul Vrancea, cu primarul de Daneş, judeţul Mureş-domnul Nicolae Mosora, cu primarul de Luncaviţa, judeţul Tulcea-domnul Ilie Ştefan, cu doamna vice-primar de la Vulcana-Băi, judeţul Dâmboviţa-doamna Filofteia Şerban, care a avut-o ca reprezentantă pe Denisa Grecu. A urmat un recital semnat Lorenna, iar domnul primar Constantin Maricescu şi invitaţii dumnealui(Ileana Pavelescu, Gheorghe Ciucioiu şi Nicoleta Vasile) au încheiat prima parte de spectacol.
În pauza dintre cele două părţi de festival, domnul primar Constantin Maricescu a oferit spectatorilor CD-uri cu melodiile dumnealui, CD proaspăt lansat.
A doua parte a început cu un recital surpriză, cu Emilia Ghinescu, care a oferit cântece pe care le-a dedicat tuturor spectatorilor.
Au urmat momente artistice oferite de grupul „Macoveiul” de la Padina, judeţul Buzău şi festivalul a continuat cu: Ion Guţu, primar de Birchişi, judeţul Arad, cu Lorena Lalu, o adolescentă talentată din Vulcan, judeţul Hunedoara, care a cântat o melodie etno, cu grupul „Butterflies” din Roşiori de Vede, care a oferit un dans de majorete.
Prietenii din Italia au fost următorii care au ieşit în faţa spectorilor şi au cântat. Ei au fost premiaţi de domnul primar Constantin Maricescu, dar şi dumnealui a primit cadouri de la italieni.
Domnul Nicolae Mosora(primarul de Daneş) a revenit în scenă şi în a doua parte, dar alături şi Mircea Marcuş.
Spectacolul a continuat cu câteva gânduri de la domnul primar Gheorghe Mocănescu şi cu două melodii oferite de doamna Liliana Mocănescu. Cristina Neacşu Guşatu şi Mirabela Drăguş au oferit melodii de muzică uşoară.
Show-ul a fost încheiat de fraţii lui Ion Dolănescu, Constantin şi Nicolae Dolănescu, care au fost aplaudaţi şi apreciaţi de cei aflaţi în sală.
La finele festivalului, cu toţii au ieşit afară pentru a admira minunatul şi lungul foc de artificii!
Amintite trebuie şi prezenţele domnului Petre Todică din Focşani, care a arătat tuturor cel mai mare goblen din ţară. El îl reprezintă pe Michael Jackson. A doua prezenţă este a micuţei Flori, în vârstă de 6 ani. Ea este din Borcea, judeţul Călăraşi şi a fost remarcată de domnul Victor Mihalache în cadrul spectacolelor Mix Music. Flori este foarte talentată şi iubeşte dansul! Ea a stat pe scenă aproape tot spectacolul şi a dansat alături de toţi artiştii.

Festivalul a fost prezentat de Victor Mihalache şi Cristina Ilie.
Informaţii din cadrul spectacolului au fost transmise la Antena3, EtnoTv şi la televiziunile locale.

Felicitări şi mulţumiri tuturor! A fost o ediţie reuşită a Primarilor Artişti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu