miercuri, 12 noiembrie 2014

Banca de Talente - 09 noiembrie 2014


          Dragi prieteni, în data de 9 noiembrie 2014, emisiunea "Banca de Talente" a fost din nou în direct la Columna Tv. Ca de obicei, timpul a fost inamicul nostru, dar în final ne-am descurcat. Am avut foarte multe de povestit despre Zilele Culturii din Aninoasa, despre Festivalul Arlechin din Serbia, despre premiera filmului "Misiune de Urgenţă", dar şi despre premiera spectacolului "Macbat" de la teatrul "Toni Bulandra"-Târgovişte, spectacol în care au jucat şi doi componenţi ai Clubului Victorioşilor: Radu Iordache şi Idaira Butaroiu.
           În ediţia din această duminică am avut şi prieteni noi. La Aninoasa ne-am întâlnit cu Raisa Opincaru, o micuţa foarte talentată care a acceptat să vină la emisiunea noastră. Tot duminică ne-a fost alături şi Dariana Ivaşcu, o fetiţă de 5 anişori care este şi ea foarte drăgălaşă şi talentată.
           De această dată, invitatul special a fost Sky, un pui de Husky, deosebit prin culoarea ochilor,  a blăniţei  şi prin felul de a fi. Îi mulţumim colegului nostru, Beny, pentru că l-a adus pe Sky la noi. Toţi copiii au recitat, au cântat şi bineînţeles s-au jucat cu căţeluşul Sky pe care îl mai ateptam pe la noi.
           Vă mulţumim pentru atenţie!

                                                                                                  Roxana Clopotaru




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu