duminică, 15 februarie 2015

Mini-Festivalul "Grigore Vieru"


          Dragi prieteni, astăzi, 15 februarie 2015, copiii de la Banca de Talente au participat la cea de-a VI-a ediţie a Mini-Festivalului "Grigore Vieru".
          Cu toţii am prezentat momente poetice şi muzicale pentru a vă aminti tuturor de Grigore Vieru, un suflet pe care nu trebuie să-l uităm niciodată. A scris poezie pentru toate vârstele şi s-a considerat însuşi copil, spunând adesea că e orfan.
          Cea de-a VI-a ediţie a Mini-Festivalului a avut mulţi participanţi talentaţi, începând de la Cristina Ilie, cea care a fost prezentă încă de la prima ediţie a acestui eveniment, până la copii noi, care au venit la Clubul Victorioşilor de puţin timp. Aşa cum s-a întâmplat şi cu noua noastră prietenă, Iustina Iordănoiu. Ea a venit prima oară la noi, vineri, şi pentru că i-a plăcut foarte mult, a ales să fie prezentă şi astăzi, împreună cu frăţiorul ei, Andrei. La cei 6 anişori, Iustina ne-a surprins, atât prin modul de a recita, cât şi prin picturile ei deosebite. O altă prietenă nouă este Nicoleta Vasile. Ea are 41 de ani, vine din Găeşti, iar în ciuda faptului că este nevăzătoare, a reuşit să pătrundă adânc în inimile noastre prin vocea deosebită pe care o are. Nicoleta cânta cu sufletul pentru suflete şi le-a transmis telespectatorilor un sfat foarte important: "Să aveţi încredere şi să vă urmaţi visele!"
          Despre visul ei ne-a povestit şi Mirela Neagu. A avut o experienţă unică, de care s-a bucurat cu ajutorul familiei Ilie. Mirela a fost prezentă în data de 12 februarie la emisiunea "Răi da' Buni", moderată de Mihai Morar, la Antena Stars. A evoluat cu succes, a cântat şi a impresionat mii de oameni ,atât prin talent, cât şi prin povestea ei. Mihai Morar s-a îndrăgostit de Mirela şi de surioara ei,  Ştefi,  şi le-a promis că va petrece ziua de Valentine's Day alături de ele. Micuţa noastră componentă ne-a mărturisit că a avut o zi excelentă ieri, pe care o va păstra în suflet sub numele de "Ziua Distracţiei". Şi noi o susţinem pe Mirela şi îi dorim ca toate visele ei să devină realitate.
          Pe final de emisiunea, doamna Viorica Mihalache, care tocmai s-a întors de la prietenii noştri din Torak, Serbia, ne-a cântat despre "Ordinea de zi". De asemenea, domnul Victor Mihalache ne-a invitat să zâmbim şi să cântăm împreună "Vivat Veselia".
          Vă mulţumim tuturor pentru atenţie, iar până duminica viitoare rămâneţi alături de noi!


                                                                                                 Roxana Clopotaru







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu