marți, 24 februarie 2015

Multe premii şi bucurii la "Banca de Talente"

           Dragi prieteni, duminică, 22 februarie 2015 ne-am reîntâlnit la "Banca de Talente". În prima parte a emisiunii am vorbit despre cele mai recente performanţe ale noastre. În data de 21 februarie, componentele Denisa Darmaz şi Roxana Clopotaru au fost prezente la Taşca, în judeţul Neamţ. Aici s-a desfăşurat festivalul "De Dragobete Iubeşte Româneşte". Denisa a obţinut Premiul Tinereţii, deoarece la cei 5 anişori a fost cea mai tânăra concurentă, iar Roxana a obţinut locul al II-lea la secţiunea Solişti vocali 14-19 ani. Ne-a adus un premiu frumos şi Selena Bobeică. Ea a obţinut locul al III-le la Bucureşti, la concursul de teorie muzicală. Victorioasa noastră, Viorela Stoian, de la Piatra Neamţ, a obţinut 109 puncte la Olimpiada de Limba şi Literatura Română şi s-a clasat pe al V-lea loc în judeţul Neamţ.
            Tot în această ediţie am avut şi o invitată specială . Ea se numeşte Adina Nicolae, vine din Brăteştii  de Jos şi are 11 ani. Adina are o mare pasiune pentru muzica populară şi ne-a demonsrat acest lucru în emisiune, ne-a oferit două cântece frumoase. Îi mulţumim Adinei şi o mai aşteptăm  pe la noi.
            Trebuie să vă mai spunem că sâmbătă, 28 februarie 2015 ne puteţi urmări de la ora 11:50, la ETNO TV, în cadrul emisiunii "Dor călător", cu Adina Roşca. Am filmat cu drag pentru această aemisiune şi am ales să vă aducem primăvara în suflete prin cântece voioase. Tot în emisiunea "Dor călător" o puteţi urmări şi pe Elena Molea, artista de excepţie a Caransebeşului. Ea are 9 ani şi este componentă a Clubului Victorioşilor. Este o bună cântăreaţă, dar şi actriţă. În prezent, filmează pentru noul nostru serial, "Căzuţi din cer", unde are un rol foarte important care i se potriveşte de minune.
În emisiunea de duminică am avut parte şi de melodii noi: Cristina Ilie ne-a cântat "Eu, numai, numai", o melodie dedicată tuturor îndrăgostiţilor, iar Victor Trandafir a înregistrat o nouă piesă, o colaborare cu domnul Victor Mihalache. Piesa lui Victoraş se numeşte "Toţi copiii" şi are un mesaj foarte important, şi anume că toţi copiii trebuie să înveţe şi să fie cuminţi.
Pe final de emisiune, doamna Viorica Mihalache ne-a oferit melodia "Inimă, nu fii de piatră", de asemenea, o melodie dedicată zilei de Dragobete.
              Noi vă mulţumim pentru atenţie şi vă invităm să rămâneţi alături de noi până data viitoare!

                                                                                                     Roxana  Clopotaru





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu