duminică, 1 februarie 2015

Veselie la Banca de Talente

            Dragi prieteni, astăzi, 1 Februarie 2015, ne-am reîntâlnit de la ora 10:00 la "Banca de Talente".               Am avut prieteni noi pe care cu siguranţă o să îi mai vedeţi. Începem de la animăluţe. Idaira a adus-o astăzi pe Misha, un pui de rottweiler, care la numai 4 luni ştie deja să se joace şi să se comporte foarte frumos cu cei din jur. O altă prietenă nouă este Lorena. Ea a venit de la Râu Alb, şi pe lângă o melodie foarte frumoasă, ni l-a adus şi pe frăţiorul ei, Matei.
           Tot în această ediţie, Radu Iordache şi Darius Dumitrache ne-au oferit în direct momentul "Căldură mare", care face parte din proiectul "Caragiale", un proiect pe care noi îl pregătim cu drag pentru dumneavoastră.
           Raluca Petre a susţinut şi ea un moment special. A interpretat foarte frumos două melodii la pianul electric, după care a primit multe aplauze. Şi pentru ca nimic să nu lipsească din emisiunea noastră, artista                  Selena Bobeică ne-a oferit un dans superb. Despre Selena putem spune că se pregăteşte să evolueze în cadrul festivalului "GALA STAR MELODY", din 7 februarie, de la Bucureşti, la fel ca şi Elena Molea, Alicia Babesku, Alexandra Ciucu şi Roxana Clopotaru.
           Desigur, şi ceilalţi componenţi au evoluat cu minunate cântece şi poezii, iar finalul a aparţinut unei persoane speciale pentru noi toţi, Viorica Mihalache, care ne-a cantat despre "Întoarcerea Risipitorului".
           Ne reîntâlnim săptămâna viitoare la "Banca de Talente" cu invitaţi speciali din ţară şi din afara graniţelor, şi bineînţeles, cu multe premii victorioase!
           Vă mulţumim tuturor!

                                                                                                    Roxana Clopotaru




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu