luni, 9 martie 2015

Ediţie de colecţie la Banca de Talente

        Dragi prieteni, pentru că ieri a fost 8 Martie, noi am spus în direct la mulţi ani femeilor din lumea întreagă.
        Dacă aţi urmărit "Banca de Talente", cu siguranţă v-aţi bucurat de cântecele şi poeziile minunate ale copiilor de la Clubul Victorioşilor.
        Au venit cu primăvară în suflete câteva zâmbetele noi. Este vorba despre Aida, Mara şi mulţi alţi copilaşi deosebiţi care, deşi au vârste destul de mici, au avut curajul să vină la noi la emisiune şi să le spună mămicilor lor cât de mult le iubesc. Pe Bianca deja o cunoaşteţi destul de bine. Ieri a avut un scaun special pe care s-a simţit ca o prinţesă şi ca de fiecare dată a primit atenţie din partea tuturor.
         Ne bucură foarte tare că din ce în ce mai mulţi copii aleg să devină componenţi ai Clubului nostru, să ni se alăture şi prin muncă, să ajungă cât mai repede la performanţă.
         Cu toţii am dedicat momentele artisitce, atât mămicilor şi bunicilor noastre, cât şi doamnei Vio. Ne-a oferit şi dansa o melodie foarte frumoasă, "Întoarcerea Risipitorului",  prin care a transmis extrem de multă emoţie şi sensibilitate.
         Vă mulţumim că ne-aţi fost alături şi de această dată şi vă spunem cu toţii încă o dată, la mulţi ani şi să aveţi în continuare o primăvară frumoasă!

                                                                                                      Roxana Clopotaru





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu