duminică, 15 martie 2015

Veselie la Banca de Talente


       Bun găsit, dragi prieteni!                     Astăzi, ne-am reîntâlnit într-o nouă şi frumoasă ediţie a emisiunii "Banca de Talente". Şi nu puteam începe altfel, decât cu multă culoare, zâmbet şi energie. Toate acestea sunt lucruri care o reprezintă pe victorioasa noastră, Selena Bobeică. S-a întrecut pe sine şi ne-a făcut tuturor o mare surpriză: a interpretat o melodie foarte frumoasă, "Arlechino", în limba rusă şi ne-a dovedit că este o micuţă Alla Pugaciova. Selena va cuceri cu siguranţă publicul şi juriul unui festival internaţional  din Belarus, ce va avea loc peste puţin timp. Îi ţinem pumnii Selenei şi o felicităm pentru toate realizările ei.
          O altă surpriză ne-au făcut prietenii noştri din Serbia, locul în care doamna Vio se află acum şi lucrează de zor cu tinerii din Torak. Ne-au sunat în direct şi ne-am bucurat foarte mult! Doamna Vio ne-a spus că deja îi este dor de noi, iar Kornel Mili, bunul  nostru prieten, ne-a recitat prin telefon "Rugă pentru părinţi" scrisă de Adrian Păunescu, poezia care l-a calificat la un concurs naţional din Serbia. Îl felicităm pe Kornel şi trebuie să vă mai spunem  despre el că are rolul principal în spectacolul original de teatru-forum "Sonată în sol major pentru umbre şi solist", scris de Victor Mihalache, care va fi prezentat în cadrul Zilelor de Teatru.
          Am povestit şi despre Aninoasa, o comună cu care noi  colaborăm bine şi frumos întotdeauna . Aninoasa a luptat anul acesta pentru titlul de "Satul Cultural al României-2015", alături de alte douăsprezece comune din România. Chiar dacă Aninoasa nu a câştigat acest titlu, pentru noi este câştigătoarea, deoarece a respectat absolut toate detaliile şi regulile  impuse de către organizatori, ceea ce nu toţi concurenţii au reuşit să facă. Aninoasa este într-adevăr Satul Cultural al României, locul unde cultura este la ea acasă!
          Încă un anunţ a fost făcut în cadrul emisiunii de astăzi, şi anume că domnul Victor Mihalache se pregăteşte pentru lansarea unui nou volum de poezii, pe care cu siguranţă mulţi dintre voi l-aţi aşteptat. Este vorba despre cartea "365-Un an de poezie cu Victor Mihalache", un proiect amplu care cuprinde poeme scrise în fiecare dintre cele 365 de zile ale anului 2014. Lansarea va avea loc vineri, 20 Martie 2015, la ora 17:00, la Biblioteca Judeţeană "Ion Heliade Rădulescu". Abia aşteptăm şi noi să vedem cartea şi să citim minunatele poeme.
          Toţi componenţii au oferit astăzi poezii şi cântece primăvăratice, vesele şi special pentru dumneavoastră, telespectatorii noştri.
          Vă mulţumim pentru atenţie şi vă invităm să rămâneţi în continuare alături de noi!

                                                                                                          Roxana Clopotaru





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu