duminică, 29 martie 2015

O nouă și frumoasă ediție a Băncii de Talente

      Dragi prieteni, astăzi ne-am reîntâlnit la "Banca de Talente", frumoasa noastră emisiune din fiecare duminică.
      A fost din nou o ediție specială. Le-am urat la mulți ani victorioaselor Selena Bobeică și Roxana Clopotaru, pentru că ele își sărbătoresc săptamâna aceasta zilele de naștere.
      Mai departe, fiecare component a oferit cântece și poezii despre primăvară, despre copilărie, momente artistice de apreciat și special pentru cei ce ne urmăresc de fiecare dată.
      Noi am povestit și despre proiectele următoare.  O parte dintre  victorioși  ne reprezintă  în zilele de 4 și 5 aprilie la festivalul "Scena Talentelor" de la Râmnicu Vâlcea. Le urăm succes tuturor și sperăm să cucerească juriul și publicul așa cum știu să o facă de fiecare dată cu pricepere.  Cu toții le mulțumim îndrumătorilor noștri, Viorica și Victor Mihalache. Dânșii sunt cei care ne aduc mereu cu gândul, cu sufletul, cu talentul și mai ales cu munca aproape de artă,  de reușită, de tot ceea ce înseamnă să fii un artist complet.
      După pauza cea mare de publicitate a emisiunii, v-am pregătit împreună marea surpriză, primul episod al noului nostru serial, "CĂZUȚI DIN CER". Abia așteptăm să vă oferim și cel de-al  doilea episod și sperăm să vă placă.
      Pe final de emisiune, doamna Vio ne-a cântat atât de frumos, "Inimă, nu fi de piatră". După ce  emisiunea noastră s-a terminat, am pornit către Dragomirești, acolo unde familia Ilie a organizat un spectacol umanitar, un spectacol pentru micuța Mirela Neagu. Mirela este victorioasă din mai multe puncte de vedere: pentru că face parte din Clubul Victorioșilor, dar și pentru că știe să fie optimistă și să lupte împotriva greutăților vieții. Ea își dorește cel mai mult să aibă o cameră în care să locuiască împreună cu surioara ei, Ștefania. Am cântat și noi cu mare drag alături de mari artiști dâmbovițeni și ne dorim ca visul Mirelei să se împlineascâ în curând. Este un copil minunat, cu multe diplome și premii valoroase, dar din păcate încă nu le poate ține acasă, într-un loc special amenajat, pentru că spațiul nu îi permite. Dacă doriți să faceți și voi o faptă bună,  o puteți ajuta pe micuța noastră să își împlinească visul!
       Vă mulțumim tuturor!

                                                                                                   Roxana Clopotaru





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu