duminică, 22 martie 2015

Lansarea cărţii "365-Un an de poezie cu Victor Mihalache"

        Vineri, 20 martie a fost "Ziua Internaţională a Fericirii", iar domnul Victor Mihalache ne-a făcut un cadou minunat: a lansat cartea mult aşteptată, "365-Un an de poezie cu Victor Mihalache".
         A ales această dată, în primul rând pentru a fi un motiv de bucurie, de ziua fericirii, dar şi pentru că pe 21 a fost "Ziua Internaţională a Poeziei".
Lansarea a avut loc vineri, la ora 17:00, la Biblioteca  Judeţeană "Ion Heliade Rădulescu". Au fost prezenţi componenţi ai Clubului Victorioşilor împreună cu părinţii şi bunicii lor, dar şi tineri dâmboviţeni dornici de a scrie şi de a citi poezia adevărată.
          Această carte a putut fi publicată, după ce în fiecare zi a anului 2014, domnul  Victor Mihaache a scris câte o poezie. Mulţi oameni au crezut că acest lucru este imposibil, însă rezultatul a fost unul surprinzător. Cartea arată încântător, iar domnul Victor le-a mulţumit celor care au lucrat la aceasta, şi anume, tipografia Avigeo, tehnoredactorul Liviu Negoescu şi Roxana Clopotaru, cea care s-a ocupat de realizarea copoertei.
          Le mulţumim tuturor celor care au fost prezenţi şi îl felicităm pe domnul Victor pentru această reuşită. Îi dorim numai bine şi să aibă mereu acest curaj de a-şi face visele să devină realitate.

                                                                                                   Roxana Clopotaru
                                           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu