luni, 9 martie 2015

Sărbătoare de Ziua Femeii la Aninoasa

           Dragi prieteni, cu ocazia zilei de 8 Martie, toate femeile din Aninoasa au fost invitate sâmbătă la o petrecere organizată de Consiliul Local şi Primăria Comunei.
           Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural din Aninoasa, iar la intrare, domnul primar, Constantin Maricescu le-a întâmpinat pe doamne cu câte o floare şi un bilet norocos pentru tombolă.
           Au venit cu farmec şi voie bună, Ileana şi Bbi Pavelescu, care ştiu de fiecare dată să facă oamenii fericiţi şi care cânta mereu cu drag pentru aninoşeni. De asemenea, domnul Toni Drăguş şi formaţia dumnealui au oferit momente artistice de neuitat.
            Pe lângă aceste daruri, domnul primar a organizat şi o tombolă cu premii importante. Foarte multe doamne din Valea Sasului, Săteni, Viforâta şi Aninoasa au plecat mulţumite de la petrecere deoarece s-au şi distrat, dar au şi câştigat lucruri folositoare oricărei gospodine.
            Pentru că vorbim despre sărbătoarea femeilor şi pentru că cele mai mari realizări ale acestora sunt copiii, câţiva tineri talentaţi au oferit şi ei momente frumoase. Vestitorii Aninoasei au dansat cu multă viaţă pentru toate femeile din comuna lor. La sfarist au fost aplaudaţi de intreaga sala pentru munca lor şi pentru faptul că sunt dintre cei care ajută Aninoasa să fie recunoscută drept sat cultural în intreaga ţară.
            De asemenea, o parte dintre tinerii de la Clubului Victorioşilor au fost prezenţi la acest eveniment. Florentina Păun a oferit câteva numere de magie, pe care le-a pregătit special pentru această sărbătoare. Trebuie să recunoaştem că ne-a uimit pe toţi cu capacităţile ei. Alte 5 tinere talente ale Clubului Victorioşilor, Raluca Petre, Ioana Miruna Petriţa, Irina Ivaşcu, Radu Iordache şi Roxana Clopotaru au cântat pentru doamnele din Aninoasa şi le-au urat la mulţi ani plini de bucurii şi împliniri.
            Întreg evenimentul a fost prezentat de către domnul Victor Mihalache.
            Sperăm că şi dumneavoastră aţi avut parte de o zi minunată, la fel ca doamnele din Aninoasa, locul în care cultura este întotdeauna la ea acasă!

                                                                                                 Roxana Clopotaru








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu