duminică, 29 noiembrie 2015

Suntem o "Bancă de Talente" bucuroasă!

     
           Bine v-am regăsit, prieteni dragi!
      Astăzi a fost o nouă zi de duminică, o nouă zi de sărbătoare la "Banca de Talente". Spunem aceasta deoarece platoul emisiunii a fost plin de premii valoroase, dar şi de invitaţi speciali.
            Începem prin a povesti despre premiile spectaculoase obţinute de Clubul Victorioşilor la prima ediţie a festivalului de muzică uşoară pentru copii şi tineret, “Euro Pop Music Vision”, desfăşurat sâmbătă, 28 noiembrie 2015 la Bucureşti. Adina Nicolae (12 ani)  şi Ely Milea (16 ani) au primit câte un premiu special din partea juriului, iar Selena Bobeică a obţinut trofeul categoriei sale de vârstă, dar şi trofeul secţiunii de creaţie. Piesa interpretată de Selena la secţiunea  creaţie se numeşte “Păpuşa mea, Dracula”, muzica îi aparţine unui tânăr şi talentat compozitor, Radu Mihalache, iar versurile sunt semnate Victor Mihalache. Vă reamintim că Selena a interpretat această melodie şi în Macedonia, la festivalul “Asterisk”, unde a fost premiată cu locul I. La "Euro Pop Music Vision", coregrafia momentelor artistice ale Clubului Victorioşilor a fost asigurată de Andrei Lupaşcu şi de Selena Bobeică.
           Mergem mai departe şi vă spunem că pentru a reîntregi familia Clubul Victorioşilor, au venit atăzi la “Banca de Talente”, de la sute de kilometri distanţă, Kornel Mili de la Torak, din Serbia şi Elena Molea, prietena noastră de la Caransebeş. Amândoi sunt colegii noştri, prietenii noştri şi amândoi sunt foarte buni actori. Kornel ne-a recitat astăzi “Doina” lui Mihai Eminescu, iar mai apoi s-a transformat într-un Charlie Chaplin de senzaţie, oferindu-ne un moment de teatru foarte bun. Elena ne-a recitat astăzi versuri patriotice scrise de George Coşbuc, ne-a cântat despre “Capra vecinului” şi în final, l-a invitat alături  de ea pe Radu Iordache, urmând ca amândoi să interpreteze melodia “Eu  îs şeful străzilor”. De asemenea, a revenit  în mijlocul nostru victoriosul Darius Dumitrache, de care ne-a fost foarte dor. Şi doamna Vio a salutat astăzi telespectatorii şi a făcut şi câteva urări finilor, dar şi fiului, Radu Andrei, cu ocazia zilei de Sfântul Andrei.   
           Ca să încheiem emisiunea într-o atmosferă de sărbătoare, i-am cântat lui Andrei Lupaşcu “La mulţi ani!”, deoarece tocmai a împlinit 9 ani frumoşi, iar mâine va fi şi ziua lui de nume. El a venit la Clubul Victorioşilor acum câteva luni şi l-am cunoscut în calitate de partener de dans al Selenei. De atunci, el ne-a demonstrat de mai multe ori că este şi un bun actor, iar astăzi, în premieră absolută, ne-a demonstrat că poate şi să cânte foarte frumos. A realizat primele lui înregistrări muzicale, a făcut progrese remarcabile, iar noi ne bucurăm că face parte din familia noastră. La mulţi ani, Andrei Lupaşcu!
            Vă mulţumim tuturor pentru că ne sunteţi alături şi vă invităm să urmăriţi o emisiune specială  marţi, de 1 decembrie, numai la Columna TV!

                                                                                          Roxana Clopotaru







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu