duminică, 10 ianuarie 2016

"Banca de Talente" a revenit in direct la Columna TV

        Bun găsit, dragii noştri prieteni!
        După o vacanță de iarnă cu sărbători frumoase petrecute alături de cei dragi,  "Banca de Talente" a revenit în direct la Televiziunea Columna. În tot acest timp,  Am avut un program de vacanță pregătit cu drag pentru voi. Ați putut urmări ediții speciale de Crăciun, de Revelion şi bineînțeles şi ceva filme marca "Clubul Victorioşilor".
          Tuturor ne-a fost dor să vă dăruim zâmbete calde sau să vă urăm o zi senină. În ediția de astăzi am mai avut o revenire spectaculoasă! Este vorba despre dragul nostru coleg şi prieten, Victor Trandafir, de care ne era dor şi căruia îi dorim să aibă un an plin de succes! La fel la dorim şi celorlalți victorioşi, care sunt gata de noi provocări şi experiențe! Scenele celor mai importante festivaluri ne așteaptă să oferim tot ce avem mai bun! Primele festivaluri la care vom participa în acest an sunt: "Ocrotiți de Eminescu", la Blaj, "Prichindelul cântăcios" şi "Gala Star Melody", ambele la Bucureşti. Să vă mai spunem că ne pregătim pentru cel de-al nouălea film marca "Clubul Victorioşilor", o nouă experiență la care vă invităm să participați!
          Dacă vreți să aflați ce ne-am mai propus pentru anul 2016, rămâneți cu noi şi nu uitați că săptămâna viitoare avem ceva sărbătoriți, dar şi o nouă ediție a mini-festivalului "Mihai Eminescu". Vă îmbrățișăm şi vă dorim numai bine în noul an!
                                   Roxana Clopotaru
                             


     
           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu