duminică, 22 martie 2015

Emisiune într-o nouă zi de primăvară victorioasă

        Bun găsit, dragi prieteni!
        Astăzi, la "Banca de Talente", atmosfera a fost una de vis. Am avut şi două prietene noi care ne-au cântat foarte frumos. Este vorba despre Alexandra, care are 13 ani şi vine de la Bungetu şi de Sara, care are 4 ani şi jumătate şi a venit astăzi împreună cu prietena ei, Selena Bobeică. Pe Selena o cunoaşteţi deja şi ştiţi cu toţii cât de mult talent are. Am povestit astăzi că ea urmează să plece în Belarus, la un festival pentru copii, extrem de important, unde România nu a mai participat niciodată până acum. Aşadar, Selena este prima reprezentanta a României şi va concura alături de alţi 20 de copii din toată lumea. Îi urăm mult succes şi suntem siguri că va cuceri premii importante ca de fiecare dată.
         Primăvara aceasta noi avem multă activitate, aşa că nu ne vom plictisi deloc. În zilele de 4-5 aprilie vom fi prezenţi la Festivalul "Scena Talentelor" de la Râmnicu Vâlcea, unde şi anul trecut am obţinut premii frumoase. Mai sunt şi alte concursuri din ţară la care urmează să mergem, după care ne îndreptăm spre Bulgaria pentru că pe data de 3 mai ne vom prezenta în cadrul unui festival foarte frumos de folclor din Sofia. Înainte de a merge în Bulgaria, doamna Viorica şi domnul Victor Mihalache vor merge în Serbia, împreună cu victorioasa Roxana Clopotaru, unde vor pregăti spectacolul "Sonată în sol major pentru umbre şi solist". Rolul principal îl are Kornel Mili, iar spectacolul va fi prezentat în cadrul Zilelor de Teatru din Torak, Serbia.
Toţi componenţii Clubului Victorioşilor au oferit astăzi melodii şi cântece frumoase, iar pe final de emisiune, domnul Victor Mihalache ne-a reamintit de un cântecel mai vechi, "Chuchuwa", pe care toţi copii îl adoră.
        Vă mulţumim pentru că ne-aţi urmărit şi de această dată şi vă invităm să rămâneţi alături de noi până data viitoare!
           
                                                                                                                 Roxana Clopotaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu